Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΚΟΥΖΙΝΑ


Οι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές αξιοποιούν την πληθώρα των τοπικών προϊόντων και συνθέτουν μία κουζίνα μεσογειακή, υγιεινή και γευστική. Η διατροφή μας είναι πλούσιο σε ψάρι, λαχανικά, φρούτα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, πουλερικά και χαμηλή σε κόκκινο κρέας. Ερευνητές ανά τον κόσμο υποστηρίζουν ότι η χρήση και ο συνδυασμός αυτών των υλικών στην καθημερινή μας διατροφή, προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από καρδιολογικές και άλλες παθήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου