Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΠΑΕΓΙΑ
Για τους περισσότερους μη Ίβηρες, η παέγια είναι ένα ριζότο με θαλασσινά. Για τους μύστες όμως της ισπανικής κουζίνας, η παέγια είναι ένα ριζότο με ανάμεικτα θαλασσινά και κρέατα στο ίδιο πιάτο. Η πρώτη εντύπωση είναι λίγο παράξενη. Τρώγοντας, όμως, τη δεύτερη και την τρίτη είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις μέχρι και τη δύναμή σου, αναπολώντας την τέλεια γεύση που μόλις αποχαιρέτησες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου