Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ



Λιχτενστάιν Museum of Fine Arts

Το Λιχτενστάιν Μουσείο Καλών Τεχνών είναι ένα κρατικό μουσείο σύγχρονης ανάδειξη και σύγχρονα έργα τέχνης. Σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Meinrad Morger, Heinrich Degelo και Χριστιανικό Kerezblack, το εντυπωσιακό μαύρο κύβο στο κέντρο της Βαντούζ του Λιχτενστάιν στεγάζει το Μουσείο Καλών Τεχνών. Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει έργα από το 19ο αιώνα μέχρι τη σύγχρονη εποχή και περιλαμβάνει σημαντικά κομμάτια - κυρίως γλυπτά, αντικείμενα και εγκαταστάσεις - που δημιουργήθηκε από γνωστούς καλλιτέχνες. Ατομικές εκθέσεις οργανώνονται σε τακτική βάση, καθώς και ειδικές εκθέσεις παρουσιάζουν κομμάτια από τις συλλογές του Πρίγκιπα του Λιχτενστάιν. Κοντά στην είσοδο είναι ένα ευρύχωρο υπαίθριο καφέ - μια κορυφαία άκρη για καφέ και μεγάλη σούσι.
 





Εθνικό Μουσείο του Λιχτενστάιν

Χρονολογείται από το 1438, το κτίριο που σήμερα στεγάζει το Εθνικό Μουσείο του Λιχτενστάιν έχει μια μακρά και πλούσια ιστορία.

Το κτίριο - σήμερα μέρος του το σπίτι του πρώην διαχειριστή - λειτούργησε ως το πριγκηπικό ταβέρνα, ένα τελωνείο και την έδρα της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των αιώνων της ύπαρξής του. Μεταξύ 1998 και 2008 το έργο πραγματοποιήθηκε για την ανακαίνιση του κτιρίου και να επεκταθεί προς την πλαγιά του βουνού που είναι το σπίτι σε Vaduz Castle.
Ως θέμα του ενδιαφέροντος, Johann Wolfgang von Goethe επισκέφθηκε την ταβέρνα για τα ταξίδια του το 1788.
Το Εθνικό Μουσείο Λιχτενστάιν εμφανίζει πολλά αντικείμενα που περιγράφει την ιστορία του 
Λιχτενστάιν και περιέχει επίσης μια φυσική συλλογή ιστορίας



Neuguthof Κόσμος Περιπέτεια

Από περιπλανηθεί μέσα από το συναρπαστικό λαβύρινθο καλαμπόκι σε μια προ-κράτηση κόμμα, το World Adventure Neuguthof στο Βαντούζ είναι μια ιδανική τοποθεσία για σχεδόν κάθε περίσταση. Επίσης γνωστό από το ψευδώνυμο του «Ridamm Πόλη», ο κόσμος περιπέτεια δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθείτε για το χρυσό, πηγαίνετε σε ένα σαφάρι με τζιπ, να πληρούν τα ζώα στο ζωολογικό κήπο και να τρέξει άγρια ​​στη μεγάλη παιδική χαρά πριν απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου και ένα δροσερό βράχο συναυλία. Τι περισσότερο θα μπορούσε θέλετε;





Η FIS σκι και Σεζόν Μουσείο

Πρώην σκι δρομέας Noldi Beck έχει βάλει μαζί μια μοναδική συλλογή του σκι και χειμερινών αναμνηστικά.
Noldi Beck - πρώην αγωνιστικό σκι, εκπαιδευτής, Völkl tester σκι και υπηρεσία για τον άνθρωπο πρωταθλητής του σκι δρομέας Hanni Wenzel - έχει συγκεντρώσει πάνω από 1000 είδη αναμνηστικών με βάση το θέμα των χειμερινών.
Martha Bühler, Willi Frommelt, Paul Frommelt, Hanni Wenzel, Ursula Konzett, Andy Wenzel και, πιο πρόσφατα, γιγαντιαίο σλάλομ αντιπρόεδρος παγκόσμιος πρωταθλητής Marco Büchel ονόματα είναι διάσημη σε όλο το Λιχτενστάιν και πέρα. Οι επισκέπτες του μουσείου μπορεί να θαυμάσει τον εξοπλισμό και τα είδη ένδυσης που ανήκουν σε κάθε μία από αυτές τις σκιέρ αστέρων, καθώς επίσης και τα μεγαλύτερα αντικείμενα που χρονολογούνται από τις πρώτες μέρες του σκι στο Λιχτενστάιν.


Malbi Rider - διασκέδαση καλοκαίρι σε τρεις τροχούς!


Το Rider Malbi είναι το καλοκαίρι χτύπησε σε Malbun. Το τρίτροχο trike είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα go-kart και ένα έλκηθρο, με το χαμηλό κέντρο βάρους, μεγάλη μεταξόνιο και υδραυλικά δισκόφρενα καθιστώντας το ιδανικό για daredevils όλων των ηλικιών!Η πορεία οδηγεί 3,5 ​​χιλιόμετρο από το σταθμό του τελεφερίκ στο Sareis κατά μήκος ενός δρόμου χαλίκι κάτω, μέσα στο χωριό του Malbun. Το Rider Malbi έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω και μπορεί να γίνει κράτηση για ομάδες μέχρι 15 ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου